Zoom image | View original size
Earlier in this year, ALL Studio was asked by HUATENG Co.,Ltd. to design a dormitory in Anji.The project is located in the northwest of Dayan lake, facing the road leading to the nearby village in the northeast side. The building is required by the client to be used for accommodation, as well as contain space for public activities. Due to the abundant natural resources on the north side of the project, compared with the original building with its back facing to Dayan Lake, we consider that the relationship between the new building and Dayan Lake should be closer. In the layout of the new building, the main elevation of the building faces to the East. There is a long corridor facing Dayan Lake in the courtyard. A row of Metasequoia reserved from the original site is located between the yard and lake. The steel columns of the corridor and Metasequoia together form a structure of frame in front of the waterscape. Through the corridor, people can reach the small quay by Dayan Lake. View more View full description
Share Share