Zoom image | View original size
Located in a mixed-use area (residential and commercial) of Brasília, close to W3 North Avenue, one of the main roads in the city, the original building had two underground storeys, ground level and four more floors. The last three floors, divided into two towers, formed spaces with ideal dimensions for work spaces. It’s free structural elements space, the concrete slab, the existing floor and other pre-existing elements could be perfectly adapted in the creation of new collaborative spaces. We started from the assumption that the dynamism between environments and instigating peoples meeting were essential in this new way of working. Our concern was to create spaces that invite people since the sidewalk. The transition between public and private spaces occurs gradually, with a cafe right at the entrance, open to the street, and only later with the building reception. View more View full description
Share Share