Zoom image | View original size
Follow the natureThe project is located at No. 6 Nanyang Hutong, Dongcheng District, Beijing, which belongs to the architectural style protection area of Dongcheng District. Commissioned by 5Lmeet, DAGA Architects transformed the original theater into a multi-functional complex space in Beijing, mainly for theater performances, coffee leisure, offices, workshops, and apartments. Retain the traces left by the original artistic atmosphere and historical precipitation, inject new energy into the space, collage the combination of the new and the old, and then create the brilliance of the space and recreate the artistic nature of the old theatre. The façade of the building uses grey bricks to extend the quaint temperament of the entire hutong. The main entrance uses a soft arc shape to form an entrance waiting area with a sense of depth. In order to highlight the arc of the entrance, we used a new material, glass bricks, which added a few transparent colors to the original grey bricks, which can light up the dim hutong at night. View more View full description
Share Share