Zoom image | View original size
This generous villa is made for a family of four, allowing for all rooms to be horizontally connected. A sustainable and spacious home that blurs the lines between interior and exterior space. In the center of the living area, a lush green patio is placed and floor to ceiling sliding doors give open views to the surrounding garden and swimming pool. Cabinets, kitchens, and furniture are custom designed and made to measure following the architectural layout. All to bring the architecture and interior design into a seamless unity. With a purist design approach and modest materials, Bedaux de Brouwer and i29 designed a villa that has a luxurious quality, without being pretentious. The biggest quality of this house is the harmonious integration of interior and exterior to the smallest details. View more View full description
Share Share