Zoom image | View original size
Linehouse was approached to design the new store interior for women’s wear brand, JNBY. The brand sought a modern approach to capture its core values, focusing on material exploration while guiding urban dwellers in appreciating the surprise and poetry of everyday life. The design concept draws on certain key elements: contradictions and balance in materiality and the urban. Linehouse installed a ceiling of concrete coffers with inset lighting tubes to represent the urban. Below this a screen of textured glass wraps the space, delicately balancing on feet made out of recycled concrete pavement and connected to the ceiling with stainless steel poles. Retail fixtures in stainless steel including shelves, mirrors, and clothing rails clip into the screen creating a fully flexible display system. View more View full description
Share Share