Zoom image | View original size
The project is located in Wuhou District, Chengdu. It is a multi-storey office building in an industrial park. The original construction area is about 1,000 square meters, which is highly homogenous with other office spaces in the park. We hope to provide users with a personalized and interesting office space through reconstruction. Design Concept: We believe that the office environment should reflect the wishes and values of the office team. Our user is a game design team in Shenzhen. Through in-depth understanding and communication with users, we designed the indoor circulation as a continuous folding space installation, intertwining the “dynamic” public space and the “quiet” working space to generate dialogue. The visual circulation forms a spatial atmosphere with sculptural and dramatic effects, provides a unique place experience, and finally conveys the values of the innovative team: breaking boundaries and dare to challenge. View more View full description
Share Share