Zoom image | View original size
The Coven is a co-working space for women and those who identify as non-binary. The goal for the design of their flagship location in St. Paul, Minnesota was to transform a dark, historic space into a bright and warm space that encourages women’s empowerment and sets a strong foundation for the future. The goal of the design was to empower those that inhabit the space and create a sense of community and equity. The reception and open lounge take advantage of the high ceilings, natural light, and rich architectural character. The design team restored the historic details in the space and added unique custom features to match that level of detail. The custom check in desk is made of a soft blue upholstery that creates a cozy moment at the front door. At the entry to The Coven a custom floor mosaic of The Coven logo is laid on the floor. This detail along with custom hardware and decorative lighting make the entry memorable. Unexpected use of color and material reflects the individuality of the members and guests. The open custom coffee bar serves as a social hub for both a collaborative work area and for special events. Furniture is soft, colorful, and flexible. View more View full description
Share Share