Zoom image | View original size
The building, located halfway up the hill of Gassino T.se (Turin), is the result of a replacement project with expansion for the construction of a single-family villa with attached farmhouse. On the lot, there was a rural building dating back to the 1930s but modified and enlarged in later times, without significant architectural and historical features. The intervention included the complete demolition of the existing building and the construction of a new one for residential and agricultural use, built largely on the footprint of the existing structure. The aim was to identify client’s aspirations developing responses to their desire for quality and architectural sustainability, combining the needs of an educational farm open to the public with the possibility of enjoying intimacy in the context of the family. View more View full description
Share Share