The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio

The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio

The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Exterior Photography, Chair, Glass, FacadeThe Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior PhotographyThe Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior Photography, Facade, GlassThe Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior Photography+ 18

More SpecsLess Specs
The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior Photography, Facade
© Amit Geron

Text description provided by the architects. Light, air and greenery. The architectural trinity which makes a space vital and pleasant and brings peace and tranquility to the user. In order to create this atmosphere, we incorporated a 16 meter long patio in this office project, crossing through the entire space. Above the patio, a skylight which brings light and air into the office.

The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior Photography
© Amit Geron
Plan
The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Exterior Photography, Chair, Glass, Facade
© Amit Geron

Plants are coming from the floor up, and from planters on the edges of the skylight down. All rooms are facing the patio divided by a rhythm of pivot partitions. At the back, the patio is dividing between the conference room and the CEO’s room so they both have the patio view from the inside of the room.

The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior Photography, Handrail
© Amit Geron

At the front, the patio becomes narrow until it almost vanishes into the space. At the center of the patio there’s an aisle. Without glass, one can touch and smell the greenery while crossing from one side of the corridor to the other. The raw and natural materials are merely the neutral background for the greenery and light, allowing minimalism to boost the holy trinity.

The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio - Interior Photography, Facade, Glass
© Amit Geron

Project gallery

See allShow less

Project location

Address:Israel

Click to open map
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "The Patio Office / Tal Goldsmith Fish Design Studio" 28 Jul 2020. ArchDaily. Accessed . <https://www.archdaily.com/944515/the-patio-office-tal-goldsmith-fish-design-studio> ISSN 0719-8884

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.