Zoom image | View original size
The intended project has been built in a residential complex near Caspian Sea, in Vanush (a village of Noshahr city).  We needed three-side land with view to the sea on the first floor. With respect to this point, we required to construct a two-floor building in order to have convenient view to the sea and maximum breeze. The segregation was carried out in such a way that the private arena was located on the side of the back alley and the public arena was located with focusing on the sea and front yard views. In the next phase, the arenas were separated with communicative spaces to create air drought for breathing better and receiving adequate light. Using two key points of this region past architecture will enrich the project. First one, the use of the Geneva Type-L in volume and plan, and the second one, the use of vertical link (stair) in facade. View more View full description
Share Share