Zoom image | View original size
Located in the city of Coimbatore,Tamil Nadu, which has a mild climate throughout the year , cooled by the breezes from the Nilgiris . This home lay at the end of a leafy tertiary street on race course road. The patrons, a lovely couple, very well-traveled and with great taste, had saved an image of Spasms work in 2014, and called it “Fav architects” Needless to say the very first proposal was accepted in principal and the journey began. The body of the build is basically two black bastions of dark local granite stone, with an airy pavilion like double height living space, cradled in between. Stone – The local granite is highly sustainable due to its direct use from quarry to site application, lowered maintenance costs over the years, sheer endurance against elements & performance as a thermally stable material. View more View full description
Share Share