Zoom image | View original size
Located within a forest about 20 minutes from the lake in Valle de Bravo, State of Mexico, the project consists of five volumes that are distributed in an area of ​​5,000m2 of land with the aim of accommodating the extensive architectural program with the least impact to the existing vegetation of the place, thus, instead of a large joint footprint that required the felling of several trees, the different cabins move between the gaps that naturally exist between the trees, also integrating them into the architecture at all times. A cabin for social use, four guest cabins and the main cabin that houses the client's home make up the project, all with orientations that allow you to take full advantage of natural light and also to get incredible views towards the forest. In addition, each cabin has its own terrace; all its bathrooms have an interior patio with vegetation; Volumetrically they are differentiated from the rooms with a lower height and framed by treated wood lattices that filter the light and give privacy. View more View full description
Share Share