Zoom image | View original size
The combination of two Parisian apartments to create a unique family dwelling Our brief was to create a new home for a family with two young children, who wanted to stay in central Paris but who also wanted the kind of fluid, open, light-filled spaces not often possible in apartment liv-ing. Two adjoining apartments have been combined to create a single family sized flat along with a well-designed studio for rental. Layouts have been reconfigured to harness the light available from two ele-vations, with the the living room located along the southern façade to maximise sunlight, and a kitch-en/dining space located along the northern façade. Bedrooms and office space are located towards the periphery with bespoke joinery employed to create division but blur the distinction between walls and storage to maximise space. View more View full description
Share Share