Zoom image | View original size
The Docard barbershop renovation project is located in one of the floors of the Sam Center Commercial Complex, Fereshteh Street, in a unit area of approximately 165 square meters. One of the most important goals in rebuilding this unit is to meet the needs and wishes of the employer to distinguish the service spaces and functions expected by a barbershop, including waiting areas and admissions, public trimming spaces, room for special clients, space for washing, and Massage room. In order to meet these demands, we have tried to transform space weaknesses to design potentials. Exposed style selection based on the least interference in existing building architecture and the use of louver-like elements that are consistent with the spirit of exposed style (colored iron) has been in this direction. View more View full description
Share Share