Zoom image | View original size
The concept of this F&B space is slightly different from general cafes or art galleries concept, which is more likely presented by an artistic way. Fundamentally the lengthy narrow shaped shop lot is hidden between buildings and alleys which is not given much natural sunlight. Thus, we tried to break through the ordinary narrow layout with more curvy and variable elements. We also do believe that a minimalist environment does not equal to simple and dull. On the contrary, it is definitely including certain aesthetically elements, alongside with flexibility space, flexibility pathways, and variable interactions possibilities. Viewing from the entrance, both sides of the lengthy walls given the opportunities to organized as display areas. Hanging rails are installed in the flat white wall which can be hanging variable size of art paintings. On the opposite wall, we created a large grid frame which is able to place and connect with the portable racks, and hanging art works. View more View full description
Share Share