Zoom image | View original size
Designing a house in a slope and trapezoidal land in Perdizes neighborhood seemed, at first, a big challenge. However, with two fronts, the land facilitated well determined flows to the house: it was designed a social entrance, only for walkers, on the highest level and with access through the living area (with living room and kitchen integrated and facing both gardens) and another, for service, on the lowest part, hosting garage and laundry.  On the upper floor, the program had two suites: the master one with a triangular terrace (keeping up with the land drawing) and the other one used as an office and a rehearsal room. The roof slab was designed to be a terrace of 65m². The overlook offers many visual perceptions for the multiple city landscapes, including a gorgeous view of the Pico do Jaraguá (Peak of Jaraguá).  View more View full description
Share Share