Zoom image | View original size
Brief notes on a house with no appearance.This is a single-family house, but quite a large one, something over 5 hundred square meters, site is narrow and long and sloped towards south. Two different schemes superimposed one on top the other; a longitudinal one, based on spatial forking, and the one underneath, based on a hand fingers like configuration. As a result, it is a fractured mass, ruled by the rhythm of the roof structure. Some other important things are the growth against the slope, entrance through the umbilicus and permeable skins that thicken space boundaries. Upper level is a daytime pavilion with a metal roof structure that goes all the way through in visual continuity, with long views through a sequence of spaces. Concrete supporting walls and glass enclosure are the other two vertical elements, blurring the idea of interior and exterior. View more View full description
Share Share