Zoom image | View original size
The site is located at the foot of Mt. Rokko, blessed with the green scenery of the mountain. The traffic on the frontal road, which is also a sightseeing route, is a little heavy, and the next house blocks the view. The house would be better where each person can have a sense of distance and relationship with each other. Also, it would be better the relationship between the inside-outside space is the same as the relationship between the family. This house strongly expresses the geometrical composition. Two squares make a constriction in a one-room space. On the second floor, a cross-wall divides the square. On the first floor, it is divided to make recesses of the house.  Maintaining the spatial purity, we carefully considered the layout and dimensions of each architectural element to lead the ambiguous relationship between inside and outside spaces, and also between the families. View more View full description
Share Share