Zoom image | View original size
A 45-year-old  house sandwiched between a park and a farm was renovated as an office and residence. Park and farm / Office and residence / existing and renovation  were treated as equally as possible, and we were conscious of designing a residence as a “stage of the story of life”. A bright park side on south is the residential space, a quiet farm side on north side is the office space. And then, a large table that penetrates residence and office is placed to break contrast between two spaces. By inserting a table with the same material and shape at the boundary between `` park side residence '' and `` farm side office ''as a device that amplifies the comfort placed in the environment between park and farm, a connection of scenery was generated. Rather than creating contrast in elements, we manipulated the material of each part and the texture and scale of light to perform tuning, and adjusted the noise in the space. It is an image of a space with an uncertain and natural flow, such as music. View more View full description
Share Share