Zoom image | View original size
Specializing in the interdisciplinary twinning of care, the Evolution Wellness Centre was keen to offer their clients an inclusive, serene, self-development and concentration setting. It is on this motto that the design agency has opted for a minimalist and versatile environment that can adapt to the needs of the various activities of the program. The design project connects the multiple spaces of the centre, the reception area, the sales area, the physiotherapy rooms and the yoga room. The goal for designers was to create a rhythmic environment within an active journey for the customer. This project reveals a fluid layout where spaces interpenetrate. In order to provide a functional venue in all seasons, a storage area has been defined at the entrance to store winter boots and other shoes. These wall brackets, being custom built, continue to the reception desk and form the shop area where the products are displayed. As a result, the reception area is multifunctional and profitable. View more View full description
Share Share