Zoom image | View original size
The client Rodrigo Arroyo knew the works of SP62 through São Paulo, where he lived for more than ten years. The client's preferred neighborhood is Pinheiros, and also the central region of São Paulo. As the conception was of an industrial and contemporary nature, we modernist precepts to achieve minimalism, having ceilings and structures apparent. Profiles and metals in matte black, with wood coverings rustic, plastic arts intervention, wood flooring and concrete for differentiation of environments and furniture based on leather, wood, and metal, introducing the truth of materials. The green walls enter the context of embracing the large workbench with the main element of the room that is the only shelf designed for this client, based on Mondrian and in the concepts of the Bauhaus School of Mies Van der Rohe and Walter Gropius. View more View full description
Share Share