Zoom image | View original size
The “Mono” was and is designed to optimize a professional space throughout. By designing a long, linear floor plan and combining it with a vaulted ceiling and expansive glazed openings, we were able to design + build a very open space that has the ability to be manipulated in various ways. This particular unit was built for a client who is using it as an escape from his daily life in a large city and has incorporated a lot of European aesthetics into the core of what the Mono is. He specifically requested custom designed gates on the front and back that serve the dual purpose of providing protection and privacy yet would add another characteristic element to the build. With power being a limited option, all of the lights and outlets were procured under the knowledge of wanting to provide something extremely efficient and low electrical draw. View more View full description
Share Share