Zoom image | View original size
Weekend refuge for the mother, her two married sons, her daughter-in-law and her grandchildren. It is located in a condominium with big sites, surrounded by an ecological reserve. The idea was to create a house linked to nature which works as a big deck of contemplation and sociability using natural material to make an atmosphere of snugness in a contemporary proposal. All private and social areas were developed in one single level which faces the mountains. The verandas of these premises are turned to a grassy courtyard where the swimming pool with a deck, a douche, a water mirror and a cascade is located. It was challenging to find a harmonious solution for the mixture of natural, rustic and contemporary elements and their materials which were necessary to satisfy the different tastes of the occupants (mother and two sons). View more View full description
Share Share