Zoom image | View original size
The project is located on a semi-pedestrian street where new buildings coexist along with townhouses. The site is defined by a long facade of 11 meters and a courtyard in the back. The day time area and the garage are on the ground floor. The hall hosts the U-shaped staircase and the entrance to the living room. The kitchen-dining room-living room is illuminated and ventilated in both facades and forms a single space with the interior garden. The night area with the bedrooms and a study are situated on the top floor. The study is separated from the corridor and the staircase with a glass wall. The rest of the rooms are organized around a central corridor. The structure and the enclosures of the house have been constructed entirely with cross-laminated timber, exposed in the interior, both in the walls as well as in the floors and ceilings. The non-structural surfaces are light MDF and plasterboard walls. View more View full description
Share Share