Zoom image | View original size
KnoxBhavan Architects has transformed a former stationery shop and warehouse in Peckham into a beautiful new studio to house their practice. Dedicated to the idea that the workplace environment directly affects health and wellbeing, they saw an opportunity to design a health-conscious new studio, while showcasing the work of the practice through testing and experimenting with ideas, prototypes, materials, and details. The impressive front façade features a concrete picture frame ‘shop window’ over-sailed by a floating thin-edged canopy which catches the eye of passers-by and provides a glimpse into the tardis-like interior of the studio. As you step inside, a dramatic three-story-high hall greets you, offering views up to a mezzanine meeting room, down to a large multi-use space and across a glass bridge to the entrance hall and drawing office beyond. View more View full description
Share Share