Zoom image | View original size
This house is located in an older part of Sydney, close to the city center, and surrounded by mostly smaller parcels of land with an individual, dual occupancy and terrace house configurations. The property was a larger block of land than typical for the area which encouraged creativity and room to explore different possibilities. The project was commissioned by a couple with a young family whose vision was to create a home that they can create long-lasting memories with family and friends. This was always described as their “forever home”. In creating successful architecture, it is not only the responsibility of the architect to ensure all perceivable opportunities and expectations are met; the clients have a great responsibility to be open and willing to embrace and even encourage this creative exploration of opportunities. We found that these clients had this creative respect which is evident in the end result of the project. View more View full description
Share Share