Zoom image | View original size
The new space of the Opticas Pitães, located at Av. De São Lourenço in Braga, occupies a commercial and service area with about 80 m2.The intervention sought to conceive a visually attractive space, articulating the different functional moments. The curved line to which the furniture adapts and configures the area destined for reception, personalized attendance and exhibition was adopted for the outline of the store. These last two areas develop organically along the side wall to the storefront. The service desk and workshop centralize and distribute the circulations from a "capsule" located in the middle of the store. The entire space is marked by the large illuminated circle of the ceiling that characterizes and accentuates the transition to the optometry and audiometry offices. These restricted access spaces are located following the commercial zone, having been treated within the same design logic. View more View full description
Share Share