Zoom image | View original size
Merging the previously separate departments into a new Department of Architecture and Civil Engineering called for a redesign to create modern ways of working. The central idea has been to create more open spaces for people to meet and make the activity within the facility visible. The architects have focused on the interior; changing the building’s static and closed form has created greater mobility and more modern ways of working. People meet on the street level in the central atrium which is flooded by daylight through a pyramid-shaped glass roof. A central café, a new learning center, drawing-rooms – in the literal sense – are all gathered on the same floor. An improved indoor climate and acoustics make this space the heart of the building. Spaces are intended for a variety of uses and integrated lunch and study places are examples of how to stimulate creativity and enable meetings. View more View full description
Share Share