Zoom image | View original size
Among the irregular dividing walls in a narrow and barren old town, an old and abandoned house is being recovered. It includes a first original division with some precarious additions that were randomly attached later on. In contrast to the previous unclear sectioning and aiming to a unique family house program, the lec- ture of the historical fragment is trying to be understood through the formation of a first refurbished division plus a new sectioning into two different parts. Moreover, sharp volumes are ordered, for the only contention of air and light. In addition, the project aims to include some of the green spaces which were lost in the city environment; therefore, it is conceived as a vessel containing huge trees, covering the roofs, terraces and courtyards with vegetation at different levels. View more View full description
Share Share