Zoom image | View original size
The residence was named "Casa do Boi“(Ox's House) because of the tile panel created by Leo Romano. Located in a condominium in Goiânia, the house is presented by a valley. For this reason, its architecture is designed in a way to narrow the relationship of man with nature. The clients are a couple of businessmen of the fashion branch with two daughters already adult. They asked for a house that had an authorial trait, but that would fit into the land without harming the existing nature. Another important point was to guarantee a certain privacy in relation to the other lands. The house opens to itself and brings the vegetation, the animals, the sky. Your party is accurate. The main façade is marked by a two-volume overlap. The upper volume receives the rooms. On the ground floor are the social, service and leisure areas of the house. The plant develops freely, contemplating the kitchen spaces, rooms and balcony, that turn to the swimming pool and the lake. View more View full description
Share Share