Zoom image | View original size
Experiencing the “Zen” of lifestyle starts from learning to appreciate the DNA of each type of material: the sense of time conveyed by tree rings, the brushstroke textures reflected in the coating materials or maybe the resilience shown by twisting steel. Through design, we create an emotional effect that is in harmony with the client’s frame of mind. This project is located in Kaohsiung’s Agricultural 16th Special Zone, close to Riverbank Park, the commercial district and the art gallery. It is the ideal residential area for culture and education. The owners are a husband-wife couple, who are both physicians, living together with their two daughters. The master prefers the simple Zen style and the mistress prefers a Nordic style, simple and natural. The older daughter is outgoing and active while the younger daughter is gentle and quiet. The owners wish to create an ideal playground for their daughters in the home. View more View full description
Share Share