Zoom image | View original size
The building results from the need to create two offices, with possible autonomous use, but allowing an internal connection, considering the possible merging of the two spaces. The construction is located on level ground, at a height of about 1.00 m above the height of the street, and is located in an environment of dispersed buildings with a strong presence of agricultural activity. The choice of site is therefore not thoughtless. Although the program is of a commercial nature, the need for decontamination, back to the essence, a kind of purity that allows, without initial affections, to think, conceive and produce new spaces, conditioned this choice that, unlike most service spaces, is not located in a more urbanized center. There is, therefore, a conscious detachment that compensates for the increasingly frenetic pace at which things have to be thought and produced. The building is the result of the juxtaposition of a series of pure, little-tamed volumes, linked by necessity, but assuming its own identity. View more View full description
Share Share