Zoom image | View original size
In the ocean beach environs of Blairgowrie on the Mornington Peninsula, this house presents itself as a robust, tactile and refined combination of raw concrete and timbers. With privacy and understated presence, it embraces the coastal streetscape before opening up through seamless connections to the secluded sun filled backyard. The home is initially designed for a young couple, with short-term plans for a family, but with a requirement for a home which will not exclude itself from a possible future life as a holiday home. The spatial planning is designed for flexibility through its zoned spaces. This allows the main users to live in the key parts of the house the majority of the time but providing for impending family growth or use as a multi-generational holiday house through the separation of the second wing. View more View full description
Share Share