Zoom image | View original size
With extensive horizontal lines and benefiting from materials with organic tones and textures, this house located in Campinas, São Paulo’s countryside, idealized by the office ‘Padovani Arquitetos’, started from the perfect harmony between architecture and landscaping. Inserted in a ground with more than 20 thousand m², the residence, divided in five principal cores, has a narrow relation between interior and exterior. A natural residence, with total integration to the nature around, and that could be used to receive guests and family, was some of the client’s requests, a couple waiting for the arrival of their twin babies. The landscape, defined as protagonist, dictated the project conditions as a whole, where the highest level of the ground, that has the best views of the surroundings, was given as the starting point for the rest of the construction, that followed from there to downward, and settled in two more levels. View more View full description
Share Share