Zoom image | View original size
This slope urban lot in Mogi das Cruzes, indicated us the following premisses: Level access to the garage, office and intimate area of ​​the house, a box of apparent concrete houses the vertical circulation and the water resevatory, a vertical volume that counterposes the horizontality of the project  The rooftop is a garden, solarium and a leisure area. The upstairs open floor opens to the setbacks and creates the social area, integrated and isolated when necessary. A garden with a “jabuticabeira”tree connects Living room and dining area, the kitchen opens to the bottom terrace integrated with outside kitchen and spa. Full and empty spaces compose the symphony of sensations proposed for this residence. At the request of the young couple owners we left for a journey full of discoveries as we entered through the reused wooden door. We also reused wood leftovers as expansion joint for the burnt cement floor that goes through the entire residence. View more View full description
Share Share