Zoom image | View original size
Located in the central square of Nha Trang City, the building stands out among regular square blocks. The façade area is quite narrow, so the architect has transformed the monotonous glasses into colorful "walles". A part of elevation space is used as a place to plant trees, as a result, it creates "green" balconies, brings the comfort feelings to the users. The façade area is quite narrow but the land plot is such a corner plot so the whole room is designed to receive direct natural wind and sunlight. All rooms come with sea views. From the perspective of architects, we always want a building that impresses visitors from viewing angles, feelings to the use which need to be most comfortable and convenient. Reducing the construction cost and operation of the building are also paid attention, so all the materials in the building are purely local materials, solar cells that provide adequate hot water for all the rooms, lighting system, there are 100% of rooms receiving direct lighting, so it minimizes the use of electricity. View more View full description
Share Share