Zoom image | View original size
The client required a beautiful hotel that could accomodate a variety of unique rooms, from suites to luxury apartments, a gym, spa and state-of-the-art restaurant. This design marries the creative energy of the location with Nobu’s values of simple luxury with a façade that fragments at the eastern end and descends into a welcome new pocket park, overlooked by the warehouses of Great Eastern Street to the North. Nobu requires that all their buildings reflect their immediate context. Our palette of concrete, bronze, timber and glass, overlaid with creative textiles and warm fabrics create a simple, considered and raw aesthetic. An intimate garden at basement level is articulated into terraces, seating and planting, and provides natural light to the triple height restaurant and bar space that sits below the hotel. View more View full description
Share Share