Zoom image | View original size
This residential project was designed from a sloping terrain, where the main requirement is the location on the site, orientation and focus of the views towards the Andes mountains. On the site, the house seeks to be the least invasive as possible, so the house adapts to the  terrain, revealing its natural slope access. The house program is divided in 2 levels; the access is through the second floor that is at the street level. This level contains the parking and all public areas such as kitchen, dining room, living and services, plus the master bedroom located especially to capture the mountain views and achieve a good illumination. While on the first floor, with direct access to the patio, private areas are concentrated as a living room, desk and bedrooms. Since the public areas are on the second level, a winter terrace is created on one side of the living room and a direct exterior access to the garden, which has a pool bordered by a stone deck and under it is the quincho with a shaded terrace. View more View full description
Share Share