Zoom image | View original size
The renovation of the Lokstallet block in central Stockholm transformed an anonymous building into a modern office building - Atlas Garden. The land on which the building stands conceals an historic locomotive shed built in conjunction with the adjacent railway. The goal was to create a modern office building that would fit in with the row of high-profile buildings located along the railway. The building has been renovated to offer extremely flexible floorplans for tenants. Office floors can be divided into four leasable units with regard to fire doors, wet group placement and entrances. Tenants can choose to have multiple private offices, an open floorplan or a combination of the two. One Atlas Garden tenant chose to have several private offices along with a conference room and a large staff lunchroom. Another tenant has an open floorplan along with a conference room and quiet rooms. View more View full description
Share Share