Zoom image | View original size
Meeting the residents' desire to obtain large spaces in a light atmosphere, using delicate colors, this project seeks to value two important characteristics of the apartment: its great natural light and its large social area. The dining, living and television rooms are arranged in a single environment that is integrated to the gourmet terrace and kitchen. The 12 meter long ripped panel acts as a backdrop for all the social area. The hinged doors are camouflaged in the same panel, connecting the kitchen, the dining room and the door that gives access to the intimate area of the apartment, sheltering the entire wooden-clad entrance hall.   The predominance of white walls, slatted panel, metal shelves, ceramics, corian countertops, curtains and the furniture, favored the optimal distribution of natural light, allowing the artificial lighting to be practically all indirect. View more View full description
Share Share