Zoom image | View original size
Perkins+Will’s triangulated facade scheme has won an international competition for the design of the new School of Continuing Studies at York University’s Keele campus outside of Toronto, Canada. Beating out proposals from top firms, including finalists HOK andGow Hastings Architects with Henning Larsen, Perkins+Will’s design twists as it rises, both reacting to solar optimization studies and opening up the building to create a new gateway at the campus’ southeast entrance. The new building will house the School of Continuing Studies, established three years ago to support international students, new Canadians and professionals looking to meet the “rapidly evolving demands of the workplaces of tomorrow.” The design will cater to these user through the creation of “warm and inviting spaces that inspire student communities to form,” and by increasing connections between spaces to encourage interaction and a culture of familiarity. View more View full description
Share Share