Zoom image | View original size
The architectural design approach of this residence was born by the analysis of the topography. A terrain of marked slope with a registered wood and a headwater on the background. Responding to this marked characteristic, in favor of the space to be projected, the residence was characterized by its arrangement in two volumes, garage/dwelling. The primary aspect of the project was to establish communication with the existing wood, to provide users, the feeling of immersion in the native forest. On the principal volume is located the garage, with space for a small workshop and a passage on the same level for barbecue area/lookout over the second volume. Through the access staircase, a lower walkway leads to the central floor, that concentrates the social areas in a unique environment, integrating living room and kitchen. On the lower floor are the private areas, with the couple room and their supports. View more View full description
Share Share