Zoom image | View original size
Sunlight is transformative. It has the ability to change the experience of a space, as well as how we live, feel and relate to one another. We brought our Australian affinity for natural light and open-plan living to Butterfly House, an East London townhouse, while retaining its classic English details and sentiment. The 90-square-metre home is located on a prominent block in East London, a post-industrial area that has been transformed by vibrant creative and innovative communities and boutique stores and galleries. Like many traditional English townhouses, it was dark and cramped due to small, constrained rooms and adjoining neighbours. The client tasked Biasol with breathing new life into the dated building to create a contemporary home for a young, modern couple and their future family. Now transformed, the townhouse has open-plan living, dining and kitchen on the first floor, and two bedrooms and bathrooms on the second floor. View more View full description
Share Share