Zoom image | View original size
Our customers purchased a garden house in Delgada, a village that is 75km away north of Lisbon, and we were asked to renovate the house and add a pergola with a pool to the garden. Being an order for an interior renovation and a new building, we decided to consider them as 2 different projects: this project concerns the new building. The house, surrounded by a large lawn, combines materials and decorative elements of varied origins in search of a certain dignity and solidity. We intuitively reject any idea of dialogue with this house, but it would not be convenient for the pergola to be too far from it. There were, near the kitchen door, two trees over the lawn. We placed the pergola between the trees, parallel to the house, aligned with the front porch. The pool, following the pergola, rushes over hills cultivated with vines, apple trees and pines to the south, leaving the neo-rustic world behind. View more View full description
Share Share