Zoom image | View original size
The «monolitär» reacts strongly to its environment. Topography, views, noise emission and development characterize the building and shape its design. The two-sided orientation of the building creates exterior spaces with different qualities and references. For a young family, Dost projects a low-energy (minergie p) family house on the prominent Arova curve in Flurlingen, Switzerland. The design reacts strongly to its environment. Topography, views, noise emission and traffic ways, characterize the building and shape its design. The two-sided orientation of the building creates exterior spaces with different qualities and references. The reduced interior space creates generosity and allows for a continuous transition between the individual living spaces. All rooms are south-west facing so that you can benefit from the view and the sun. View more View full description
Share Share