Zoom image | View original size
This fashion store was a challenge for the office due to not only the deadline but also the small size: it occupies the smallest commercial room of a new gallery located in the Moinhos de Vento neighborhood in Porto Alegre. With 8m², it stands out for the care with the details and was developed between the presentation of the first idea and the delivery in just one month. Having in mind these two limitations, area and time, the project was conceived from the outset with a very strong concept: the area of showcase, support and dressing room were separated through few elements and materials – which were defined after the first conversation with the customer who would like to widely use the main color of the logo in the physical store. Thus, were defined the stamped suede fabric for the walls and curtains, the lacquer cabinetry and floor tiles that follow the layout of the external gallery floor, continuing the promenade and inviting users to enter the store. View more View full description
Share Share