Zoom image | View original size
The aim was to create an elegant and welcoming space, introducing a personal western/eastern fusion style, combining features from the Southern Italy's Masseria and South East Asian Countries interiors. The design is tailored on the owner personality, a tasteful lady with the hobby of traveling and the love of coffee.  The original layout is narrow and mostly developed in length, with a considerably lack of natural illumination in the bottom area. This was a challenge when it came to arrange the space properly. We decided to locate a living room at the bottom of the plot, in the darkest area. We introduced plenty of pendant lamps, dropping from a square bamboo ceiling as the space centerpiece. As result, we changed the weakest point of the plot into the spotlight. That leads customers to sit and find a comfortable place in the otherwise dead area. View more View full description
Share Share