Zoom image | View original size
A Crystal in the Chapada Diamantina National ParkCanto dos Ventos is a home at Vale do Capão, a valley and a village in the Chapada Diamantina National Park, built on a 21.000m² of rolling green hills, with views of Morro Branco and the green valleys, that are visible from many areas of the house. Its features include high ceilings, fireplaces and an open-plan kitchen with posh dining room. A terrace provides a picture-perfect view of the back and front garden, as well the magnificent view of the valley itself. The design prioritized the best place on the site for the building. In the process, we understood the slope of the site, the existing vegetation- with some large trees- and the views of Morro Branco’s. All of those were precious elements considered in the conception of design. We moulded the design and adapted it to the environment. View more View full description
Share Share