Zoom image | View original size
The design shall first create the interaction between man and nature. The building is humble in the shape, and a penholder-like structure with the concaved in the middle and flying in both ends resembles the ridge of Tonghua mountain. The approach of "reckon blank as inked" has made the nature become the protagonist, the mountains become the terminal of the axis, thus allowing the building to harmonize with the nature and history. The interaction between "man and space" is also the emphasis of the design, presenting a visually enthusiastic interaction. Multi-zigzag building is complete and full of force, while the solid and virtual crystal shapes are just like the exploited jade. The metal facade featured by the cutting paper of the local Manchu in Tonghua affects every visitor with the synaesthesia and el amor shadows. View more View full description
Share Share