Zoom image | View original size
Nestled into the rural, rolling landscape of Cherry Hills Village, this home presents a modest face to the street that belies its 11,000 square foot size. Stone walls and a landscaped front courtyard accessed through a sculptural bronze gate, create a layered entry sequence. At the rear, the house opens as it cascades down the hillside, creating multiple zones of interconnected outdoor living space. The living room, kitchen, and dining room each have a different scale, but work in a symbiotic way around a central courtyard they all access through sliding glass walls. A green wall in the courtyard creates a focal point opposite the kitchen. The courtyard opens to views to the pool a level below. The kitchen features walnut cabinets with a matte finish and a wall of glass above the cooktop which allows for views to the side yard. The side yard features an expansive lawn and a custom light sculpture. At the edge of the lawn, a path parallels a concrete wall and leads to the pavilion which hovers over a field of grasses. The serene master bedroom wing extends into the landscape and features a closet volume that cantilevers over the hillside. The custom wood bed anchors the bedroom, where carefully framed views ensure privacy. A floating vanity links the two sides of his and her master bathroom. View more View full description
Share Share